Forum Discussion

Wojtula_21's avatar
Wojtula_21
New Novice
13 days ago
Solved

Security Violation

Witam, przez ostatnie trzy dni nie grałem w grę bo byłem na wyjeździe kiedy wczoraj wróciłem postanowiłem że sobie zagram ale niestety gra odnowiła posłuszeństwa i wyskakuje błąd który uniemożliwia włączenie gry.  Zdjęcie zamieszczone wyżej, bardzo proszę o pomoc ponieważ zależy mi na szybkim powrocie do gry.

• Rozwiązanie z zagranicznego forum:

Uruchom Menedżer urządzeń. Rozwiń ,,kontrolery magazynu'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual scsi bus''. 

Następnie rozwiń ,,Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual usb bus''

U mnie zadziałało, ale nie da się ukryć że EA znowu coś spieprzyło bo problem ten pojawił się u wielu ludzi.

9 Replies

• FrontemNaKlate's avatar
    FrontemNaKlate
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Mam problem z uruchomieniem FC25, wyskakuje błąd o treści:

Tego oprogramowania nie można używać gdy gra jest uruvhomiona. Upewnij się, że jest ono wyłączone lub uruchom ponownie komputer. (84): DiscSoftLDT (Daemon Tools)

• Swider12's avatar
    Swider12
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

kazdy teraz to ma chociaż ze ea kazdemu odpisuje ze to jakis gowniany program

• grzeho14's avatar
    grzeho14
    Seasoned Novice
    13 days ago

Rozwiązanie z zagranicznego forum:

Uruchom Menedżer urządzeń. Rozwiń ,,kontrolery magazynu'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual scsi bus''. 

Następnie rozwiń ,,Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej'' i wyłącz ,,daemon tools lite virtual usb bus''

U mnie zadziałało, ale nie da się ukryć że EA znowu coś spieprzyło bo problem ten pojawił się u wielu ludzi.

• dwajer's avatar
    dwajer
    Rising Newcomer
    13 days ago

niesamowite jak mozna zepsuc cos w taki sposob, ze jest to w stanie naprawic jedna osoba na swiecie doslownie. 

Dzieki za pomoc

• Wojtula_21's avatar
    Wojtula_21
    New Novice
    13 days ago

Ja mam to samo przeszukałem cały komputer i nic nie ma z tym związanego. Pierwszy raz takie coś mi się dzieje i jestem zawiedziony.

• Wojtula_21's avatar
    Wojtula_21
    New Novice
    13 days ago

**bleep** KOCHAM CIE ZIOMEK DOZGONNY SZACUNEK !!! MEGA PROPS

• Jac000BB's avatar
    Jac000BB
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

mam ten sam błąd gra działała w ten sam dzien ale po 2 godzinach od ponownego uruchomienia caly czas pokazuje błąd (84)

spradzałem cały komputer ale nie mam ani DiscSoftLDT ani (Daemon Tools)

• MaRciN_9521's avatar
    MaRciN_9521
    Rising Newcomer
    8 days ago

Mam menadżera zadań i co dalej?? Bo nie mogę znaleźć tego o czym mowa w rozwiązaniu...😕

• MaRciN_9521's avatar
    MaRciN_9521
    Rising Newcomer
    8 days ago

Usunąłem Daemon Tools i problem zniknął, choć do tej pory, nie było z tym problemów...

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,515 PostsLatest Activity: 8 minutes ago