Forum Discussion

Kompan27's avatar
29 days ago
Solved

Unable to Connect

[CM edit]  grałem mecz w Ultimate, po czym mnie wyrzuciło i od 3 godzin próbuje włączyć UT i nie mogę, a wszyscy inni dookoła grają ?!?! Dodam również że samoistnie FIFA usunęła się z mojej konsoli (PS5) 

co wy odwalacie ?! 

CM edit - usunęłam zdanie z twojej wypowiedzi tak by post nie naruszał zasad naszego forum.

• Nie przeklinaj. Nie próbuj też obejść tego zakazu poprzez używanie symboli zamiast liter. Wszyscy w***y, co c****z powiedzieć. 
  • Hej @Kompan27 

Obawiam się, że przeceniasz nasze możliwości, gdyż odinstalowanie gry wymaga dostępu do konsoli. Mam też nadzieję, że przyczyną problemu nie jest uszkodzony dysk lub inne problemy związane z samym sprzętem.

Jeśli po ponownym zainstalowaniu gry wciąż doświadczasz problemów z rozgrywką online, proszę skorzystaj z porad zawartych w przewodniku Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Hej @Kompan27 

Obawiam się, że przeceniasz nasze możliwości, gdyż odinstalowanie gry wymaga dostępu do konsoli. Mam też nadzieję, że przyczyną problemu nie jest uszkodzony dysk lub inne problemy związane z samym sprzętem.

Jeśli po ponownym zainstalowaniu gry wciąż doświadczasz problemów z rozgrywką online, proszę skorzystaj z porad zawartych w przewodniku Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Daj znać czy problem udało Ci się już rozwiązać dzięki wcześniejszym wskazówkom. Będziemy wdzięczni za aktualizacją sytuacji.  

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,179 PostsLatest Activity: 14 minutes ago