Forum Discussion
Nie wiem jest to mega irytujące, wszyscy z tą samą karta mają ten sam problem. Więc wniosek jest jeden, jest to irytujące bo EA wie o tym problemie ale nic z tym nie robi...
- 4 months ago
Nic wam narazie nie da zmienianie ustawień bo problem jest ewidentnie po stronie ea.Mi przed aktualizacja we wtorek wszystko działalo normlnie a po tej aktualizacji nie da się grać.Opóźnienie,zawodnicy jak muły,odbiór i przecięcie piłki nie istnieja.Jednym słowem narazie nie da się grać normalnie.Najlepsze jest to że śledze te fora i jeszce nie widziałem żadnej odpowiedzi ze strony ea nawet żaden admin się nie odezwał masakra...
- 4 months ago
Dokładnie, najgorsze, że nie ma żadnej, ale to żadnej informacji! Ja zrobiłem wszystko co mogłem każde możliwe ustawienie z forum, przeinstalowałem windowsa no po prostu wszystko co się da. Jest ewidentny problem z grafiką 4060 bądź windowsem 11. Może na 10 działa płynnie. Chociaż na anglojęzycznym widziałem, że też z windowsem 10 jest problem. Liczyłem, że ostatnia aktualizacja naprawi problem. Niestety firma ea ma w głębokim poważaniu graczy z pc. Kupowałem ostatnie 3 edycję następnej już na pewno nie kupię.
- Helmansik884 months agoNew Rookie
CZY KTORYŚ Z ADMINÓW JEST CHOCIAŻ W STANIE SIĘ USTOSUNKOWAĆ DO TEGO CO SIĘ DZIEJE Z TĄ GRĄ. EWIDENTNIE NA PC GRA NIE JEST Z OPTYMALIZOWANA. NA ZWROT HAJSU NIE MA CO LICZYĆ JESLI CHODZI O GRANIE IDZIE ZROBIĆ ABY GRA BYŁA PŁYNNA BO WYSTARCZY ZABLOKOWAĆ GRĘ NA 60 FPS ALE WYSTĘPUJE OPÓZNIENIE WIDOCZNE GOŁYM OKIEM. ŻADNE Z USTAWIEŃ CO SĄ OPISANE TU NA FORUM, YT, CZY REDDIT NIE DZIAŁA... TESTOWANA NA WINDOWS 11 czy 10 oraz z wieloma wersjami sterownika nvidia. PO PROSTU CO MY GRACZE MAMY W TYM MOMENCIE ZROBIĆ BO JA OSOBISCIE CZUJE SIĘ OKRADZIONY OD DWÓCH TYGODNI ZAMIAST CZERPAĆ RADOSC Z GRY TO WALCZĘ Z USTAWIENIAMI... JESLI MACIE TO SAMO PODKRĘCAJCIE TEN TOPIC MOZE GO WRESZCIE KTOŚ ZAUWAZY I SIĘ USTOSUNKUJE
Related Content
- 7 months ago
- 6 months ago