Forum Discussion
40 Replies
- EA_Kalina5 months agoCommunity Manager
Hej @Jareczek1995
Dzięki za Twój wpis oraz listę już wykonanych kroków.
Sprawdź jeszcze jakie zalecenia warto wypróbować: EA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰
Wszystko z tych rzeczy zrobiłem .mam kartę geforce 3050 , procesor jeszcze większy z tych wszystkich rzeczy wszystko się zgadza , a nadal się nie uruchamia , zobaczyłem wcześniej ten poradnik i wszystko to wykonałem , pisze również EA i nadal nie działa'
- @Jareczek1995 Może ktoś z EA z tym pomóc ?
Podeślij jeszcze swój DxDiag oraz dla pewności potwierdź czy gra była uruchamiana z poziomu nowego konta administratora?
Zgodnie z zaleceniem wysyłam to do Państwa , proszę o pilną odpowiedź
- @Jareczek1995 W jaki sposób mam sprawdzić czy gra była uruchamiana z poziomu nowego konta administratora ?
@Jareczek1995 zainstaluj jeszcze najnowsze sterowniki dla zintegrowanej karty Intel. Następnie zresetuj wszystkie ustawienia gry poprzez zmianę nazwy folderu FC 25 na np. FC 25 Kopia, katalog ten znajduje się w C:\Users\...\Dokumenty\Dokumenty\FC 25
W przypadku dalszych problemów utwórz na komputerze nowe konto administratora i z jego poziomu uruchom grę.
- @EA_Kalina po tych czynnościach gra wymaga ponownego zainstalowania . Czy jest to prawidłowo ?
Żadne z tych rozwiązań nie działa co mam jeszcze spróbować żeby zagrać w to co kupiłem ?
U mnie to samo. Abonament kupiony a ja oglądam pulpit...
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 19 hours ago
- 6 days ago