Forum Discussion

shinu0127's avatar
shinu0127
Rising Newcomer
5 months ago
Solved

Zablokowany rynek transferowy mimo grania 3 msce

Witam, jak w temacie, najpierw jakieś 2/3 msce grałem w wersje shotdown ? czy tam showcast ? ta darmowa wersja co jest na steam, po owych 2 mniej więcej miesiącach kupilem owa gre.,a rynek transferowy NADAL MAM ZABLOKOWANY, ROZGRYWAM PO KILKANASCIE MECZOW DZIENNIE,  a nadal rynek stoi zablokowany, czy ta gra to jzu takie **bleep**,ze nie można zrobić po prostu, aby rynek się wl sam po rozegraniu np stu meczów ? . mamy 2 msce do końca gry a ja od 3 nie mam rynku mimo iz gram duzo codziennie !!!!!! ponad 200h gry i NIC !!!!!!!

• Witaj

Nie ma wyznaczonej liczby spotkań które trzeba rozegrać, musisz nadal grać a z czasem powinno się odblokować.

5 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Adventurer
    4 months ago

Rynek powinien być zablokowany tylko i wyłącznie na Web lub Aplikacji. Ten w grze powinien działać, chyba że coś zmienili. Albo masz zjebane konto, albo bana na rynek. A to też się zdarza bez wiedzy gracza. Znając renifery szybciej zrobisz nowe konto i na nim odblokujesz rynek niż tobie pomogą.

• shinu0127's avatar
    shinu0127
    Rising Newcomer
    4 months ago

Wszędzie, ani w samej grze ani w ich apce ani str nie mam dostępu do rynku a już 300h nabite według steam. Zadania porobione jakie były są tylko kup kartę sprzedaj wystaw ale jak mam to zrobić jak nie mogę go rynek blokadę ma. No jakąś porażka z tą grą żeby nie było tak prostej rzeczy. Nowa gra zaraz wyjdzie a tu rynek blokada 

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Adventurer
    4 months ago

Mówisz o rynku transferowego w grze, czy z Web App i Companion? Kiedyś, żeby go odblokować trzeba było zagrać 50 meczy jakoś tak, teraz jest do tego nowe zadanie, które musisz wykonać. Ono jest tylko dla nowych kont, potem już nie ma znaczenia, czy go wykonasz. Ale sprawdź, czy go masz. Nie pamiętam, gdzie on był, ale chyba w podstawowych zadaniach.

• Witaj

Nie ma wyznaczonej liczby spotkań które trzeba rozegrać, musisz nadal grać a z czasem powinno się odblokować.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,694 PostsLatest Activity: 2 years ago