Forum Discussion
Возможно что то то в самом виндовс дает подобний баг? У меня 11. Не рекомендуют ли устанавливать доплнительное ПО для игр на Windows 11. Я установку делал через Steam все в автоматческом режиме. Может FC25 чего то нехватет для стабильности, или наоборот что то нужно оновить.
В новой карьере зависания тоже наблюдаются? Только сначала сделайте резервную копию сохранений, прежде чем проверять в новой карьере (на случай перезаписи сохранений новой игры поверх старой). Сохранения, если верить форуму находятся в папке AppData (C:\Users\%userprofile%\AppData).
- White2211845 days agoSeasoned Novice
Доброго дня після початку нвої карьери в цілому нормально грав майже цілий сезон... з другого почались знов таки такіж самі зависання. З великими зусилляи закінчив 2 сезон а от 3 сезон це кошмар.... 2 матчі зіграв , третій матч зависання...по 10 разів запускаеш по нвій гру щоб якось продовжити карьеру.... в загалом кошмар(((( грати просто не можливо і що з цим робити не маю жодної ідеї. Вже і запускав всі елементи з правами адміна але без толку
- EA_Yafo4 days ago
Community Manager
White221184 Можете полностью переустановить игру. Так же, можно запустить ваш компьютер в режиме Чистой загрузки.
- White2211843 days agoSeasoned Novice
Скажу чесно- коли купуеш гру , ти чекеш що ти зможеш спокійно пограти в свій вільний час.і отримати задоволення....а виходить що за свої гроші ти отримеш кучу проблем з грою і постінійні "нервові напади". Бо треба робити кучу маніпуляцій щоб зіграти хочаб один матч....я не розумію навіщо продавати сирий продукт який у людей викликає лише негатив...у більшості піратські копії працюють стабільніше і краще .... я впевнений що видалення і перестановка лише відтяге тіж проблеми на певний час... а по ітогу нічого не зміниться.... окрім того що буде втрачений час на видалення потім на встановлення і тому подібне. Головне питання чому офіційно прдбана гра, встановлена через офіційну ігрову платформу з купою обов'язкових додаткових додатків типу EA APP, на голій офіцйній системі -не працює. Чи можно відшкодувати витрачені кошти.? Бо наступним шагом я так важаю буде- видаліть свою Windows і все шо є на SSD і встновіть по новій.
About FC 25 Технические вопросы
Recent Discussions
- 2 hours ago
Пропал аккаунт
Solved8 hours ago