Forum Discussion
White221184 Можете полностью переустановить игру. Так же, можно запустить ваш компьютер в режиме Чистой загрузки.
Скажу чесно- коли купуеш гру , ти чекеш що ти зможеш спокійно пограти в свій вільний час.і отримати задоволення....а виходить що за свої гроші ти отримеш кучу проблем з грою і постінійні "нервові напади". Бо треба робити кучу маніпуляцій щоб зіграти хочаб один матч....я не розумію навіщо продавати сирий продукт який у людей викликає лише негатив...у більшості піратські копії працюють стабільніше і краще .... я впевнений що видалення і перестановка лише відтяге тіж проблеми на певний час... а по ітогу нічого не зміниться.... окрім того що буде втрачений час на видалення потім на встановлення і тому подібне. Головне питання чому офіційно прдбана гра, встановлена через офіційну ігрову платформу з купою обов'язкових додаткових додатків типу EA APP, на голій офіцйній системі -не працює. Чи можно відшкодувати витрачені кошти.? Бо наступним шагом я так важаю буде- видаліть свою Windows і все шо є на SSD і встновіть по новій.
About FC 25 Технические вопросы
Recent Discussions
- 14 minutes ago
Пропал аккаунт
Solved3 hours ago- 8 hours ago