Forum Discussion

cookavsky's avatar
cookavsky
Rising Adventurer
5 days ago

Accelerate

EA ?

Czy accelerate działa poprawnie? Mam Kownackiego, którego ewoluowałem. Miał 83 speeda lengthy, grał miodzio. Dodałem mu do 85 i lenghty zniknęło. Jest teraz kontrolowany ok, ale dlaczego jeśli dam mu Snipera, gdzie wszystkie fut strony mówią, że powinnien go dostać spowrotem nie ma go. Tak jaby zmiana stylu nie działała. Denerwuję mnie to, bo wolałbym spowrotem tą szybszą wersję niż to co teraz mam. 

Jeśli zmienie styl każdej postaci, ona nadal ma ten bazowy accelerate. 

Wiecie o tym? Poprawicie to? Czy was to nie interesuje?

3 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Adventurer
    2 days ago

E tam, to już mnie nie interesuję. Odkładam tą grę na półkę i raczej już nie wrócę. Pierwszy raz się tak zawiodłem na Was. Zawsze wiedziałem, że coś popsujecie, ale tym razem myślałem, że chcecie zrobić dobrą grę.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Na naszym angielskim forum powstał specjalny wątek zbiorczy, w którym możecie przekazywać swoje uwagi na temat informacji o zawodnikach i drużynach.
    Oto jego link Players & Teams Feedback Megathread

Obecnie wątek ten jest dostępny wyłącznie na forum angielskim i nie będzie udostępniony w polskiej sekcji, ponieważ zgłoszenia z niego trafiają bezpośrednio do zespołu gry.

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Adventurer
    4 days ago

EA? Możecie mi odpowiedzieć?????????

Jak to jest, że coś skopiowanego z poprzedniej edycji pewnie nawet nie zmienione do póki żadnego błędu kod nie wydaje......Nie działa???????

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.721 PostsLatest Activity: 10 days ago