Forum Discussion

Vibez22's avatar
Vibez22
New Novice
2 months ago
Solved

Azja I Oceania (Mały Tim ) brak kraty Tima Cahilla.

Jak mogę uzyskac karte lub ukończyć zadanie bez karty Tim Cahill?, która nie została mi przyznana po wykonaniu zadania

•  Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody.

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Vibez22​ 

Opisany przez Ciebie problem nadal jest analizowany przez nasze zespoły. 

Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication

Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.

• Hej, dalej nic w tej sprawie ? Jak nie mam tego zakonczonego to resztę zadan jest bezsensowna. Mozna jakos zamknąć zadanie cahila Bo ta karta mi nie jest potrzebna do szczęścia tylko chce iść dalej z zadaniami. A nie chce na koniec nie dostać maradony Bo nie mam zamkniętego cahila

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Dziękujemy za zgłoszenie dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.

Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.

• Dalej bez zmian, proszę o wskazówki co robic aby ukończyć wyzwanie

• Moze opcja przydzielenie  na wypożyczenie tej karty aby tylko zakończyć wyzwanie ?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Wiemy, że część graczy EA SPORTS FC™ 26 mogła nie otrzymać wszystkich należnych nagród za zadania Journey of Nations: Azja i Oceania. Nadal badamy ten problem i przekażemy kolejne informacje, gdy tylko będą dostępne.

Aby być na bieżąco, obserwuj @EASFCDirect na Xoraz EA SPORTS FC Direct na WhatsApp.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody.