Forum Discussion

Roberto2132's avatar
Roberto2132
New Rookie
9 days ago

błąd kariera

1. Zlagowało mnie tak że musiałem wyłączyć grę a jak że nie mogłem ruszać zakładkami i nic na nich nie było i to dwa razy bo resetowałem dwa razy po drugim resecie nic się nie działo ale wyszłem bo się bałem 
  2. Transfery mi się włączają z opóźnieniem tak że jak naciskam na transfery z klubu to się opóźnia i zamiast od razu to po jakiejś chwili wchodzi na te transfery
  3. a ten punkt to poprostu co dodać bo brak pewnych rzeczy takich: brak pokazanego potencjału w moim klubie bo nie daliście przedziału ocen lub oceny do której może piłkarz się rozwinąć tylko jakieś informacje co nic nie dają bo nie wiem ile piłkarz się rozwinie a ja chcę wiedzieć przykładowo OBI taki piłkarz mam go w składzie ma  77 oceny ale nie wiem do ilu się rozwinie tylko jest od kiedy jest w klubie dodajcie to 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej Roberto2132​ 

Dzięki za szczegółowy opis. Rozumiemy, że to może być frustrujące, zwłaszcza kiedy tryb kariery zaczyna się zawieszać i reagować z opóźnieniem.

Jesteśmy tutaj i słuchamy - zbieramy takie zgłoszenia i przekazujemy je dalej do zespołu, żeby mogli to sprawdzić dokładniej.

Jeśli chodzi o zawieszanie się menu i opóźnienia przy przechodzeniu do transferów, na początek możesz spróbować prostych rzeczy, jak restart gry oraz upewnienie się, że sterowniki karty graficznej są aktualne - czasami to pomaga przy takich spowolnieniach.

W kwestii potencjału zawodników w karierze - dzięki za feedback, rozumiemy, o co chodzi. Przekażemy to dalej jako sugestię, bo wiemy, że dla wielu graczy to ważny element budowania składu.

• Roberto2132's avatar
    Roberto2132
    New Rookie
    7 days ago

a i wystraszyłem się bo napisałeś to jakbym coś złego napisał ale ja tam tylko problemy napisałem 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    7 days ago

Roberto2132​ Forum to Twoja przestrzeń, gdzie możesz podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami 🙂

• Roberto2132's avatar
    Roberto2132
    New Rookie
    7 days ago

o dodam coś jeszcze: punkty w karierze zawodnika zostały zmienione na gorsze ponieważ ich dawanie jest utrudnione i uwarzam że stary system punktowy był 100 razy lepszy od nowego i bo mogłem się bawić tą karierą tworząc historię a teraz no nie gram w tą karierę bo mi się nie podoba ale jak wiadomo jak coś ci się nie podoba to nie graj ale ja chcę w to grać poprzednie EA FC 25 miało tą karierę dobrą i bawiłem się nią a teraz wchodzę i tracę przyjemność z grania dlatego wolę karierę menadżera co chciałbym dopowiedzieć że jak chcę skończyć karierę emerytowanym zawodnikiem to po naciśnięciu zakończycz karierę żeby pojawiały się ustawienia z kariery menadżera że gdy chcę piłkarzem tym trenować to żeby ustawić po swojemu ustawienia bo to że gra daje automatyczne ustawienia też nie daje frajdy bo chcę budować tą karierę i żeby ten trener piłkarz nie został zwolniony przez te głupie zadania co trzeba też zmienić że za nie wygranie ligi mistrzów czy brak mistrzostwa dostajesz zmniejszenie bezpieczeństwa posady 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    6 days ago

Dzięki za rozwinięcie Roberto2132​ Jesteśmy tutaj i słuchamy. Taki feedback o zmianach w karierze zawodnika, systemie punktów i zadaniach menedżera zbieramy i przekazujemy dalej do zespołu, żeby mieli pełniejszy obraz tego, jak to wpływa na przyjemność z gry.

Rozumiemy też, że dla Ciebie ważna jest swoboda budowania własnej historii - zarówno jako zawodnik, jak i później jako trener - i że obecne ograniczenia czy automatyczne ustawienia odbierają tę frajdę.

Dzięki za podzielenie się tym w tak dużym szczególe.

• dzięki za odpowiedzi bo mnie te rzeczy troche denerwują najlepiej tak zadania w karierze menadźera pasujące do realiów jak raz zostajesz mistrzem to nie znaczy że masz drugi raz ale nie mówię o klubach Barca czy Real czy Bayern ale w tych przypadkach to liga mistrzów raz wygrana nie znaczy że 2 raz wygrasz i te punkty w Karierze zawodnika niech wrócą bo to było takie że robiłeś przykład za jedną bramkę w strzały albo asysty w podania bo teraz to te punkty daje się nie patrząc na te walory tylko dajesz w statystyki co szczerze robi mozolne dodawanie bo bym musiał wszystkie staty pojedynczo dawać i piłkarz by się nie rozwijał bo tamte punkty dawały że piłkarz się rozwijał te co są teraz to monotonne dawanie punktów i te ustawienia gdy kończysz karierę emerytowanym piłkarzem