GebiSiekiSeasoned Newcomer5 months agoBłąd Ultimate „Droga do zawodowstwa”Mimo ukończenia zadań „Ryzykowna gra” oraz „wejdź do akcji” nie zaliczyło mi się zadanie „Droga do zawodowstwa” z którego powinienem otrzymać zawodnika TOTW. Można to jakoś naprawić ?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago1,163 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago1,163 Posts
Recent DiscussionsZablokowana karta ewolucji Nie mogę przypisać karty ewolucji że sklepu , co blokuje otwieranie paczek. Gdzie szukać rozwiązania problemu? To jakaś porażka .... Fc 26 Gra się zacina jak wchodzę odbierać nagrody za sezon fc. Gram na ps4 Blokada rynku Witam, wie ktoś jak odblokować rynek poprzez te zadania? Robiłem te ewolucje już kilku piłkarzom i dalej rynek zablokowany. Dodam, że gram już ponad tydzień. Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu