Forum Discussion

koza68lol's avatar
koza68lol
New Novice
3 days ago

Błąd uruchomienia FC 26

Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruchomić grę, ale okno FIFA 26 znika po sekundzie i gra nie startuje. Ważne szczegóły diagnostyczne: Na moim komputerze gra działa poprawnie, gdy zaloguję się na koncie EA i Steam kolegi. Na komputerze kolegi gra również nie działa na moim koncie EA. Oznacza to, że problem nie dotyczy mojego sprzętu ani instalacji gry, tylko mojego konta EA / powiązania z licencją. Gra została zakupiona legalnie na Steam i jest poprawnie widoczna w mojej bibliotece. Sprawdzałem już: reinstalację EA AntiCheat, weryfikację plików Steam, reinstalację EA App, sterowniki NVIDIA, biblioteki Visual C++, wyjątki w Windows Defender i czysty rozruch systemu. Nic nie pomogło a robiłem już wszystko . Dodatkowo zauważyłem, że po każdej weryfikacji spójności plików Steam usuwa i pobiera kilka plików na nowo, ale problem się powtarza. Błąd nie wynika z mojej winy chciałbym jeszcze dopisać że początkiem premiery gra działała prawidłowo jednak zmagam się z tą usterką prawie dwa tygodnie a EA dalej nie pomogło mi przez chat 

2 Replies

• Po wykonanych czynnościach gra dalej nie działa podsyłam dxdiag oraz krótkie nagranie jak wygląda uruchamianie gry . Jednak to nie błąd systemowy tylko samego EA lub steam znajomy udostępnił mi swoje konto EA oraz Steam i gra uruchomiła się bez problemu ale gdy ja dałem mu swoje konto miał ten sam problem co ja na swoim komputerze pomimo że 2 minuty wcześniej normalnie był zalogowany na swoim koncie i grał Rivals. Także wina EA lub Steam

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.541 PostsLatest Activity: 7 hours ago