joni_boni2000Newcomer1 day agobłąd w meczugrałem w mecz mistrzostwa i nie moglem nic zrobic i przez to stracilem jeden wazny mecz.20260530_030142.mp464.8 MB
Recent DiscussionsCRASH PODCZAS MECZU Gram w FC 26 od 2 dni, mam problemy ponieważ gra ciągle mi się crashuje, nie dostaje żadnego błędu, po prostu staje się taki mały lag, na którym gra wygląda jakby się zawieszała, po czym się wyłącza....Paczka Heroes za 260K Witam. Kupilem paczke za 260 tys monet i nie dostałem player picków ani żadnych kart które powinienem dostąć kupując ta paczke. Prosze o zwrot monet albo jakąs rekompenstae... Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Epoka lodowcowa całej fc 26 i Ea Jak można taką anemiczna pseudo grę wypuścić na rynek? Przecież tego się nie da opisać. Wy zamiast wymyślać jakieś bajkowe postacie chwyćcie się za motorykę i mechanikę gry zskupcie serwery a nie t...błąd w meczu grałem w mecz mistrzostwa i nie moglem nic zrobic i przez to stracilem jeden wazny mecz.