Marcelduszek1234Newcomer1 month agoBłąd z odblokowaniem rynku transferowego Wczoraj zacząłem grać chciałem zrobić transfer ale musiałem ukończyć jedno z tych zadań (Ryzykowna gra , Wejdź do akcji , Pierwsze koty za płoty) Gdy chciałem zrobić jedno zadanie . Gdy zrobiłem 2 za...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,034 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,034 Posts
Recent DiscussionsZepsuty mecz Po raz kolejny w mistrzostwach zacząłem grać mecz strzeliłem gola przeciwnik włączył pauze od razu kliknęliśmy wznów mecz i całe czas pokazywało jak bym na niego czekał Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Ona nie powinna wylecieć w wersji Toty? Witam, wczoraj po zakupieniu edycji FC 26 w wersji TOTY, otworzyłem paczkę klasycznej XI. Było po 21, więc Toty były w paczkach i wyleciała mi Ewa Pajor ale ku mojemu zdziwieniu nie Toty a Gold rare....Tak anemicznej gry było nigdy Serwery wasze robią takie błędy że to jest zenujace raz takie tempo za chwilę inne nie ma jak się dostosować karty nie mają żadnego znaczenia i nie robią żadnej różnicy asystent wrzutek dramat za co ...Blad Witam dlaczego nie moge zrobic ewolucji widze cie jak jest jeszcze dostepna 4 dni