Forum Discussion

ighhcz39iwfp's avatar
ighhcz39iwfp
Rising Novice
27 days ago

Błąd zadania „Ryzykowna gra” – brak ewolucji podstaw i zablokowany rynek

Dzien dobry. Mam problem z dostepem do rynku transferowego. Ukonczylem mecze i bramki w grupie zadan startowych Ryzykowna gra, jednak nie moge zaliczyc kroku: Ukoncz ewolucje podstaw. W moim menu Ewolucje w ogole nie ma dostepnej tej ewolucji, przez co mam status zadania 0/1 i zablokowany rynek. Na forach EA jest to opisywane jako znany blad konta. Bardzo prosze o manualne zaliczenie tego zadania na moim koncie lub dodanie brakujacej ewolucji startowej, abym mogl korzystac z rynku transferowego. W zalaczniku przesylam zrzut ekranu z widocznym bledem. Pozdrawiam.
id: ighhcz39iwfp

7 Replies

• ighhcz39iwfp's avatar
    ighhcz39iwfp
    Rising Novice
    19 days ago

7 DNI PANI KALINO HALO? DALEJ TO SAMO CO JA MAM ZROBIC XD OD ZAWSZE WIADOMO ŻE EA LUBI ZASKOCZYĆ JAKIMŚ ABSURDEM ALE TO JEST JAKIS EWENEMENT OD PÓŁ ROKU GRAM I TEN SAM PROBLEM 
    TAK MAM USTAWIONY CZAS SPĘDZANIA W GRZE POMOCY!!!!!!!!

CHYBA ŻE TA EWOLUCJA TAM JEST A JA JESTEM ŚLEPY

• ighhcz39iwfp's avatar
    ighhcz39iwfp
    Rising Novice
    26 days ago

mnie tylko ciekawi czy wyciągniecie wnisoki i w FC27 pracownik EA po weryfikacji bedzie mógł odblokowac rynek albo bez zbędnych problemów bedzie można to zrobić samemu XD 

• ighhcz39iwfp's avatar
    ighhcz39iwfp
    Rising Novice
    26 days ago

z całym szacunkiem Pani Kalino (ładne nietypowe imię) rozumiem  ze nie może Pani tego odblokować zdalnie itp itd ale proszę o troche człowieczeństwa i jakieś konkrety co zrobić albo prosto z mostu napisać ze nie ma juz opcji żebym odblokował rynek bo mimo zrobienia zadań mam jakiś błąd zreszta nie tylko ja tylko wielu graczy chyba że Pani nie wolno być szczerym człowiekiem bo trzeba dbać o wizerunek firmy. Wizerunek który jest tragiczny od nastu lat xd Przykro mi że nie pogram sobie w pełną wersje UT fc26 wyjątkowo późno zacząłem grać AKURAT w te edycje i rozumiem że wszystko skupia sie juz na FC27 i po prostu ten problem dla was jest nieistotony

• ighhcz39iwfp's avatar
    ighhcz39iwfp
    Rising Novice
    26 days ago

Ta wasza pomoc to jest żart xd zrobiłem ewolucje  zadania nawet zrobiłem  dzisiaj obiad po prostu to wina FC26 a ja nie moge nic zrobić juz sie pogodziłem że gram w UT "demo" pozdrawiam wierny fan od fify 14 
    P.S mam nadzieje  że jakoś mi jeszcze pomożecie 
    ewentualnie co jak zrobiłem  ta ewolucje na innej karcie? zamiast srebrnej bo teraz doczytałem i prawdopodonie to była złota karta PROSZE O POMOC ALE BEZ IRONICZNYCH ODPOWIEDZI TYPU CYTUJE "na pewno niedługo uda Ci sie odblokować rynek"