Forum Discussion

Juve111krycha's avatar
Juve111krycha
New Novice
8 days ago
Solved

błędny opis paczki wymiennej za 525k w sklepie

Polski opis packi wprowadza w błąd graczy. Sugeruje, że dostaniemy 1 z 3 piłkarzy 98+  i pick będą SPOŚRÓD tylko i wyłącznie ikon FUTTIES i pick z ikon/bohaterów FUTTIES.

(Po wielkim zdziwieniu, że to nie ikony czy bohaterowie (z picka) sprawdziłem na web appie po angielsku, że zupełnie inny sens jest opisu po PL i po ANG

Nie wziąłbym tej paki, gdyby po polsku był taki sam opis , mógłbym poprosić o jakąś rekompensatę otworzyłem 2 takie paczki, zarobiłem z tego 200k xD

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej Juve111krycha​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy mógłbyś, proszę przesłać nam zrzuty ekranu pokazujące opis w polskiej i angielskiej wersji, który widzisz w grze?

• Juve111krycha's avatar
    Juve111krycha
    New Novice
    8 days ago

nie mam jak tego zrobić ponieważ otworzyłem oby dwie i nie mam ich w sklepie

• LunarStone98's avatar
    LunarStone98
    Rising Newcomer
    8 days ago

udało mi się ogarnąć na drugim koncie zdjęcie opisu tej paczki, przepraszam za pomyłke nie ma w tej paczce futtisa ale dostaje się chyba karte 98+ a takiej karty overallowo nie otrzymałem, tylko picka przewinięć Ultimate i jakieś karty max 90 overall ale nadal wprowadza błąd bo nie dostaje się tego co jest napisane 

Polska:                                                                               Angielska:

• Juve111krycha's avatar
    Juve111krycha
    New Novice
    7 days ago

Kontaktowałem się już za pomocą czatu ale nadal nie zabardzo mi pomogli w tym

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Hej Juve111krycha​ 

Poprzez forum nie mamy żadnej możliwości podglądu zawartości na Twoim koncie, ani żadnych danych z nim związanych. Takie informacje mogą być wyłącznie zweryfikowane podczas rozmowy na żywo na czacie. 

Jeśli pierwsza próba nie przyniosła odpowiedzi, spróbuj jeszcze raz.