Forum Discussion

60fb1307c6ff43f1's avatar
60fb1307c6ff43f1
Rising Newcomer
23 days ago

Bład w transferach

Robiłem ręcznie transfery w Bundeslidze,transferują Diomande do Realu Madryt ,zawodnik jest i w Realu Madryt i RB Lipsk,tak samo jest z innymi piłkarzami zmieniającymi klub.ktos wie jak temu zaradzić.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej 60fb1307c6ff43f1​

Dzięki za Twoje zgłoszenie.

Podobne przypadki dublowania zawodników po ręcznych transferach są już zgłaszane przez innych graczy w EA SPORTS FC 26. 

https://forums.ea.com/idea/fc-26-bug-reports-en/squad-edit-bug-new-nt-players-disappear--historical-xi-duplicate-ps5/13457400

W zgłoszeniach pojawia się sytuacja, w której zawodnik po transferze trafia do nowego klubu, ale jednocześnie pozostaje w poprzednim. 

Na ten moment nie widzę potwierdzonego, uniwersalnego rozwiązania. Jeśli masz dużo ręcznie wykonanych transferów, nie resetowałbym od razu całych składów, bo oznaczałoby to utratę tych zmian.

• Tomanejro's avatar
    Tomanejro
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Mam to samo z transferami , a zrobiłem cała premier league. Zauważyłem ze najczęściej problem pojawia sie z zawodnikami o wysokiej ocenie,  u mnie np. Salah.

Wątpię zeby cos zmienili , chyba ze w Fifie 27 🤣 tak samo problem z resetujacymi sie składami , 2 dni ok nagle reset..