WojckyRising Novice1 day agoBłąd rękawówOba rękawy są jako lewe ramię i nie można mieć obu na raz. 5a0df05f-7e5c-4c23-9fee-d533b24123d2.jpg200 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago1,181 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago1,181 Posts
Recent DiscussionsCheaterzy w ea fc 26. Witam, kolejny raz gdzie wydaje fifa pointsy na granie draftu i dostaje 2x disconnected draft po drafcie od cheatera po czym automatycznie zalicza mecz jako przegraną, Jest szansa zeby zająć się troc...Wywala po każdej grze Wywala mnie z ultimate team na ps 5 po każdej grze, normalnie sobie gram wszystko działa ale w momencie jak się zakończy mecz, to wyrzuca mnie do menu gry i nie zalicza mi żadnych zadań typu strzel g...Błąd rękawów Oba rękawy są jako lewe ramię i nie można mieć obu na raz. Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Zawieszanie się gry Konsola PS5, po przerwie kamera zawiesiła się na środku boiska a gra sobie trwała dalej w najlepsze.