GebiSiekiSeasoned Newcomer5 months agoBłąd Ultimate „Droga do zawodowstwa”Mimo ukończenia zadań „Ryzykowna gra” oraz „wejdź do akcji” nie zaliczyło mi się zadanie „Droga do zawodowstwa” z którego powinienem otrzymać zawodnika TOTW. Można to jakoś naprawić ?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 days ago1,165 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 days ago1,165 Posts
Recent DiscussionsFc 26 Gra się zacina jak wchodzę odbierać nagrody za sezon fc. Gram na ps4 Problem z wejściem do UltimateTeam Cześć, Nie mogę wejść do Ultimate Team w FC 26. Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić Ultimate Team, pojawia się komunikat, że połączenie jest niemożliwe i zostaję przeniesiony do menu głównego....Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja Prepare for the party - Glitch Nie mogę przypisać karty Henry (86 ovrl) do ewolucji Prepare for the party - pomimo, że spełnia ona wymagania, nie jest widoczna jako karta dostępna do tej ewolucji. Załączam screeny. Karta...