joni_boni2000Newcomer1 day agobłąd w meczugrałem w mecz mistrzostwa i nie moglem nic zrobic i przez to stracilem jeden wazny mecz.20260530_030142.mp464.8 MB
Recent DiscussionsBłąd z niezaliczającym sie zadaniem f Nie zaliczylo mi sie zadanie na gole w 5 meczach jak normalnie strzelilem i mam nawet zaliczone zadanie za wygranie 6 meczy Nie zalicza zadań w FIFA ultimate team Witam, nie zalicza mi żadnych zadań w ultimate team nie mogę nic z tym zrobić proszę o pomoc Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe. Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...CRASH PODCZAS MECZU Gram w FC 26 od 2 dni, mam problemy ponieważ gra ciągle mi się crashuje, nie dostaje żadnego błędu, po prostu staje się taki mały lag, na którym gra wygląda jakby się zawieszała, po czym się wyłącza....