Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

joni_boni2000's avatar
joni_boni2000
Newcomer
1 day ago

błąd w meczu

grałem w mecz mistrzostwa i nie moglem nic zrobic i przez to stracilem jeden wazny mecz.

20260530_030142.mp464.8 MB
lagi
playstation
zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• czarnymistrz's avatar

Błąd z niezaliczającym sie zadaniem f

Nie zaliczylo mi sie zadanie na gole w 5 meczach jak normalnie strzelilem i mam nawet zaliczone zadanie za wygranie 6 meczy
    czarnymistrz
    6 hours ago
  • Barszczu29's avatar

Nie zalicza zadań w FIFA ultimate team

Witam, nie zalicza mi żadnych zadań w ultimate team nie mogę nic z tym zrobić proszę o pomoc
    Barszczu29
    6 hours ago
  • Mateusz29xss's avatar

Ryzykowna gra

Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...
    Mateusz29xss
    11 hours ago
  • Jasi3kk84's avatar

Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe.

Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...
    Jasi3kk84
    11 hours ago
  • VentaQ's avatar

CRASH PODCZAS MECZU

Gram w FC 26 od 2 dni, mam problemy ponieważ gra ciągle mi się crashuje, nie dostaje żadnego błędu, po prostu staje się taki mały lag, na którym gra wygląda jakby się zawieszała, po czym się wyłącza....
    VentaQ
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago