MateuszswdnNew Novice21 days agobeznadziejnie wysoki ping tak jak widać na zdjęciu Zrzut ekranu 2026-05-17 150339.png1.7 MB
EA_KubaCommunity Manager12 days agoHej Mateuszswdn GonziiPL2025 Dajcie nam znać czy opisany przez Was problem pojawia się nadal.
Recent DiscussionsTryb Kariera Menedzera witam, taki problem, kwoty za awanse do Pucharów Europejskich np, Liga Mistrzów lub nagrody za uzyskanie dobrych występów w pucharach są mocno nie adekwatne tzn. zaniżone np. 300 tyś. euro za awans d...Gra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...Problem z ewolucja Inch Perfect Rozpoczelem ewolucje na karcie gracza, po zagraniu meczu z aktywna ewolucja w trybie rush zniknal on z zakladki Moje Ewolucje uniemozliwiajac odebranie nagrod za ukonczenie chocby pierwszego poziomu ...Dziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Ea anti cheat stuck so for the couple past days i cant open ea fc 26 its stays for 30s on starting javeling anti cheat and just closes returning me to ea app i tried everything i could find on the internet in windows ev...