playerfc6kjhswSeasoned Newcomer3 months agoBrak dostępnej paczki Mimo ukończonego zestawu zadań o nazwie „On your way” nie wyświetla mi paczki „Opening Bell Pack” w sklepie jak w przypadku innych graczy. Proszę o weryfikację
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,045 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,045 Posts
Recent DiscussionsBłąd w fc 26 podczas uruchamiania gry Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...Niesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...FIFA points Witam po zakupie FIFA poinst od 2 dni nie pojawiły się na moim koncie co mam zrobić ? Błąd na rynku transferowym webb app Kupiłem grę fc 26 we wrześniu zostało utworzone nowe konto na którym zostały wykonane wszystkie zadania związane z odblokowaniem rynku transferowego na webb app . Na koncie rozgrywane są do dnia dzis...cheater Grałem dziś mecz w fut champions i trafiłem na cheatera. NIe mogłem ruszać zawodnikami i przegraem mecz przez to. Nick tego oszusta to Amroshahin1.