PIOTRUS79Newcomer12 hours agoBrak nagród za FUT ChampionsWitamwczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów.Przy odbieraniu nagród wyskoczył jakiś błąd i nagrody zniknęłyCo robić?
Recent Discussionsneymar Trafiłem przed chwilą neymara i niestety nie mogę go wrzucić w niektóre ewolucję chociaż do nich pasuje.np mam w nagrodach ewolucję uzupełnienie napastników i niestety wyrzuca błąd chociaż do tej ewo...Brak asyst w grze online (bug) Cześć, wczoraj chciałem zmienić ustawienia asyst i coś mi się zbugowało i teraz żadne ustawienia ani asysty nie działają. Probówałem chyba już wszystkiego: Szczegóły: - Kontroler: Xbox Elite Seri...Dziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Gra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...EA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...