Forum Discussion

fortamaciej's avatar
fortamaciej
Rising Newcomer
5 days ago

Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc

Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc, poziom 20 premium, nie mogę odebrać nagrody. Paczka 1x ewolucja oraz 3500 ps.

Jak klikam odbierz mieli coś niby są dwa komunikaty nas zielono o odbiorze po czym wyskakuje trzeci nas czerwono o braku możliwości odbioru nagrody. Dodaj że kolejne poziomy 21 jest odebrany w całości. Nagrody odbieram z aplikacji na iPhone, telefon ma najnowsze aktualizacje, a sama apka też jest aktualna.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej fortamaciej​ 

Dzięki za szczegółowy opis i zrzuty ekranu. Chciałabym jeszcze dopytać, czy sprawdzałeś, czy ten sam problem występuje również po zalogowaniu się do Web App lub bezpośrednio w grze? To pomoże ustalić, czy problem dotyczy wyłącznie aplikacji Companion, czy samej nagrody.

Daj też znać, czy po ponownym uruchomieniu aplikacji nagroda nadal pozostaje nieodebrana.

• fortamaciej's avatar
    fortamaciej
    Rising Newcomer
    5 days ago

Szukałem skórę nowe znalazłem gdzie odbierać nagrody podczas gry na ps5, a na web app nigdy się nie logowaniem.

Dodam że poprzedni sezon 9 też nie mogłem odebrać tych punktów jak dobrze pamiętam nas dwóch poziomach była taka nagroda i po prostu przerosła mi