fixURserversPLZSeasoned Novice5 months agoBrak premium season pass z wersją ultimate Cześć, Użyłem EA Play Pass, aby grać w trybie wczesnego dostępu przez 10 godzin od 19. Następnie kupiłem Edycję Ultimate 27. Punkty FC pojawiły się od razu. Przepustka sezonowa premium jest zablokowa...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,165 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,165 Posts
Recent DiscussionsFc 26 Gra się zacina jak wchodzę odbierać nagrody za sezon fc. Gram na ps4 Problem z wejściem do UltimateTeam Cześć, Nie mogę wejść do Ultimate Team w FC 26. Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić Ultimate Team, pojawia się komunikat, że połączenie jest niemożliwe i zostaję przeniesiony do menu głównego....Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja Prepare for the party - Glitch Nie mogę przypisać karty Henry (86 ovrl) do ewolucji Prepare for the party - pomimo, że spełnia ona wymagania, nie jest widoczna jako karta dostępna do tej ewolucji. Załączam screeny. Karta...