fixURserversPLZSeasoned Novice6 months agoBrak premium season pass z wersją ultimate Cześć, Użyłem EA Play Pass, aby grać w trybie wczesnego dostępu przez 10 godzin od 19. Następnie kupiłem Edycję Ultimate 27. Punkty FC pojawiły się od razu. Przepustka sezonowa premium jest zablokowa...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago1,211 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago1,211 Posts
Recent DiscussionsDźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...Problem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...inputlag gra powinna zostac naprawiona od 4 dni mam jakos gre kupioną pierwsze dwa dni przed najnowszą aktualizacją grało sie elegancko bez problemu, po aktualizacji dwa kolejne dni z rzędu kazdy mecz to opoz...Problemy z połączeniem podczas meczów wydarzenia RTTF Dzis, jak i wcześniej wyrzucało mnie z turnieju RTTF League, oczywiście pisalo że niby ja utraciłem połączanie ale internet był, to nie pierwsza taka sytuacja kiedy coś takiego się dzieje. A dzięki t...Awans do dywizji 5 Generalnie wygrałem mój mecz awansowy do ligi piątej 5-3 i na końcu meczu "wyrzuciło serwery EA", kiedy wróciłem do UT zobaczyłem że upadłem o 1 poziom.