Forum Discussion

Marko6191's avatar
Marko6191
New Novice
2 months ago

Brak przepustki sezonowej premium

Ponawiam po raz kolejny to samo zgłoszenie bo rozwiązania wciąż brak. 
Kupiłem grę w wersji ultimate, otrzymałem 2000 fc points, ale do te pory mam zablokowaną przepustkę sezonową. Mogę ją sobie tylko wykupić, czy ktoś zajął się tą sprawą? Bo nie to płaci się więcej za grę żeby nie mieć wszystkich dodatków. 
EA_Kalina​ 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. 

Można też śledzić główny wątek na EN Forum:

EN

If the Premium Season Pass doesn’t show up right away, it’s usually just a quick refresh issue. Try restarting the game, and your account should sync so the pass appears properly.

If you bought the Premium Season Pass using 1,000 FC Points, please reach out to our Support Team.  The team will make sure to review your account and get everything sorted for you.

PL:

Jeśli przepustka Premium Season Pass nie pojawia się od razu, zazwyczaj jest to tylko kwestia szybkiego odświeżenia strony. Spróbuj ponownie uruchomić grę, a Twoje konto powinno się zsynchronizować, dzięki czemu przepustka pojawi się prawidłowo.

Jeśli kupiłeś przepustkę Premium Season Pass za 1000 punktów FC, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej.  Zespół sprawdzi Twoje konto i zajmie się wszystkim za Ciebie.

• Czy są jakieś rozwiązania w tym temacie? Ja nadal nie mam preium pass w wersji ultimate, a ticket założony na EA help został zamknięty bez odpowiedzi. PSN: EAplsFIXservers 

• TuskWon's avatar
    TuskWon
    Seasoned Novice
    2 months ago

Mi juz zamkneli kilka ticketow i oznaczaja jako rozwiazane. Na live chat tez powiedzieli ze mam czekac. Czekac chyba do ea fc 27. Czlowiek kupuje drozsza wersje gry dla dodatkow i ich nie dostaje

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
839 Posts