Forum Discussion
8 Replies
- bogus543PL2 months agoSeasoned Newcomer
Wykonałem około godziny 19-20 większość zadań potem przy odbieraniu nie dostałem ani Cahila ani nagród. Nie mogę ruszyć dalej grupy bez Cahila
- Swid3Rv12 months agoRising Traveler
Ten sam problem ... brak karty Cahilla i EVO (PC)
- ajnsztajn_152 months agoNewcomer
Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej grupy. Proszę o jak najszybsze dostarczenie nagród.
- wu19102 months agoNewcomer
Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej grupy. Proszę o jak najszybsze dostarczenie nagród.
- Master2879932 months agoNew Novice
Nikt nie ma tych paczek,Tima i innych pierdół,znów coś namieszali i będziemy czekać tygodniami na tego Tina by zrobić zadanie
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Hej,
Wiemy o problemie, przez który w zadaniach związanych z Azją i Oceanią wyświetlają się nieprawidłowe nagrody. W większości przypadków ponowne uruchomienie FC 26 rozwiązuje ten problem.
Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication
Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.
- Rafal13802 months agoSeasoned Newcomer
Nadal brak jest nagród za powyższe zadania.
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Dziękujemy za zgłoszenia dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.
Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.