rozmaryNossNew Novice18 days agoBrak staminy - paska zdrowia piłkarzy pow 31 lat Witam serdecznie , mam mały problem z FC26. Dlaczego w trybie kariery dynamicznej managera nie mogę grać piłkarzami co osiągnęli wiek 31 lat? Jest dopisek za stary i nie mają paska "staminy". Jeszcz...Show More20251229_180951.jpg6.8 MB
rozmaryNossNew Novice2 days ago16 dni minęło i zero odezu, pomocy. Gdzie mogę reklamować i zwrócić grę?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 month ago1,039 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 month ago1,039 Posts
Recent DiscussionsFc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Witam chciałbym byście nie uciekali od tematu i nie usuwali 1.Jak to jest że przeciwnika Pina złota wyprzedza mojego Kounde lecz gdy ja mam specjalną Pine i 6/7 metrów od przeciwnika to biegne tą Piną to ona jest wyprzedzana przez Kounde przeciwnika, 2.Jak t...EA fc 26 rozłączanie z serwerami podczas meczu Xbox s Cześć Mam następujący problem: rozlacza mnie właściwie w każdym meczu futchampions w losowej minucie po ostatniej aktualizacji. Wcześniej wszystko działało bez większych problemów od lat. Wydajność ...Baner na caly ekran przez 3 mecze champions W trakcie 3 meczy od 1 do ostatniej minuty, non stop mialem baner na caly ekran, zaslaniajcy gre o treści: „Nie bierzesz aktywnego udziału w spotkaniu. Jeśli nie zaczniesz grać przed końcem odlicza...Cofnęło poziomy w karnecie Mam wykupiony pakiet premium karnetu (ścieżki sezonowej w FC HUB) i po uzyskaniu poziomu 27 przyznało mi 3000 SP i przeskoczyłem 3 poziomy karnetu do przodu oraz normalnie mogłem odebrać nagrody, nat...