Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

Jareczek1995's avatar
Jareczek1995
Rising Rookie
25 days ago

Brak

Brak zaliczania do karnetu meczy z kariery menadżerskiej

aktualizacje
instalacja
pc
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.
Latest Activity: 7 hours ago
1,102 Posts

Recent Discussions

• MartinRachu's avatar

nie zalicza zadania

robiłem właśnie swapy z bundesligi, i 2 mecz z rzędu strzelam bramkę podcinką i nie zalicza mi zadania, a specjalnie sprawdzam w statystykach czy napewno jest że bramka została strzelona podcinką i j...
    MartinRachu
    7 hours ago
  • xMajkelx's avatar

No loss glitch w FCH

Podczas meczu fch z graczem Diablos48 prowadziłem 8:2 i przeciwnik użyl na mnie no loss glitcha. Czy będzie ten błąd naprawiony? W obecnej sytuacji nie ma sensu grać w UT
    xMajkelx
    7 hours ago
  • Dave_Kostek17's avatar

Seasons glitch

Grając w trybie sezony na PS5, w trzech meczach pod rząd wysoko prowadziłem z przeciwnikiem (3:0, 4:1, 8:2), który się rozłączył i żaden mecz nie został zaliczony. Odechciewa się grać! Powinienem już...
    Dave_Kostek17
    1 day ago
  • Patuan1995's avatar

Vanity Item

Cześć, kontaktuję się z Państwem w sprawie brakujących przedmiotów kosmetycznych w EA SPORTS FC 26. Dokładnie chodzi o nowo wydane płaszcze i kurtki. Pomimo ich odblokowania/zdobycia wczoraj (7 luteg...
    Patuan1995
    1 day ago
  • yoddhalee's avatar

BUG KAMERY

Mieliście tak że na mistrzostwach fut wam zmieniło kamerę na ławkę rezerwowych a przeciwnik sobie spokojnie grał? XD
    yoddhalee
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.