Kosillo1908
2 months agoSeasoned Novice
Brakującą zawartość
Po wykonaniu zadania Mały Tim nie otrzymałem nagrody. Kiedy to zostanie naprawione?
Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody.
Po wykonaniu zadania Mały Tim nie otrzymałem nagrody. Kiedy to zostanie naprawione?
Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody.
Wiemy o problemie, przez który w zadaniach związanych z Azją i Oceanią wyświetlają się nieprawidłowe nagrody. W większości przypadków ponowne uruchomienie FC 26 rozwiązuje ten problem.
Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication
Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.
Po restarcie gry nadal nie mam nagrody. Gdzieś trzeba będzie się zgłosić po nagrodę?
Również zgłaszałem ten problem i od niedzieli nic. Nagród nie ma a co gorsza zawodnika Tim Cahill, bez którego nie można ukończyć grupy.
Też mam ten problem + nie dostałem nagród za battle squad , reset nie pomaga, proszę o szybką weryfikację, chciał bym w terminie wykonać zadania
EA_Kalina No i co z tym problemem bo to już przestaje być śmieszne
no jak to co, mają wywalone w to czy ktokolwiek odblokuje tego al owairana czy innego maradonę, bo wiedzą, że osoby, które będą miały luki w składzie uzupełnią je za fc pointsy, wstyd dla tak dużej firmy, ale wiesz, kasa się musi zgadzać
Na ten moment nie mam dodatkowych informacji.
Xdd to niezła jest ta wasza firma. Ludzie płacą pieniądze za tak beznadziejną grę a wy nawet nie potraficie przez 2 tygodnie naprawić głupiego błędu
Dziękujemy za zgłoszenia dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.
Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.
No i kiedy można się spodziewać tych brakujących nagród i czy będą jakieś rekompensaty za to co wy odwalacie?