Forum Discussion

Basiorro's avatar
Basiorro
Seasoned Newcomer
5 months ago

Brakujące FC Points/Season Pass w edycji ultimate na Steam.

Witam, mam problem z brakującą zawartością w Edycji Ultimate FC 26 na steam , po zalogowaniu się w Early Access na koncie nie znajdują się żadne FC Points, dodatkowo nie ma Ulepszonej Przepustki Sezonowej. I oto jest moje pytanie czy dostane je dopiero po starcie edycji ultimate tj. 19 września czy coś jest obecnie zepsute? 

3 Replies

• JustFazii's avatar
    JustFazii
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Mam dokładnie ten sam problem. EA play kupiony na steamie, gra kupiona na steamie. Nawet jak oddznaczy się DLC to nic nie daje. Zauważyłem też, że steam wyczytuje jakbym wogóle nie miał tej gry kupionej, bo nawet na stronie w sklepie nie pokazuje, że jest ona już w bibliotece. Pokazuje tylko tą edycję z ea play, a aplikacja EA pokazuje, że jest to edycja standard. Zreinstalowałem, teraz pokazuje na EA App, że jest to edycja Ultimate ale dalej nic. Więc prawdopodobnie fifa points i sesson passa otrzyma się jak skończy się wersja z ea playa i odpali się wersje ultimate.

• Ja właśnie na kuinginie kupiłem i grać się da ale też fifa poitsów jak nie było tak nie ma

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago
1,167 Posts