AenefisSeasoned Newcomer3 days agoBug w Karierze Managera DynamicznejPo zmianie wygladu butow zawodnika w Dynamicznej Karierze Managera wracaja do pierwotnej czarnej postaci po rozegraniu meczu lub wyjsciu z gry i wczytaniu zapisu
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago996 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago996 Posts
Recent Discussionsdraft mam glitcha ze moge odbierac nagrody za draft i nie moge przesto zaczac nowej gry co mam zrobi? Zablokowany rynek transferowy Witam, Kontaktuję sie w sprawie irytującego problemu, a mianowicie braku dostępu do rynku transferowego. Konto mam ważne od 2018 roku, ani razu nie dostałem bana. Niestety po odpaleniu FC26 pod kon...Zero punktów w squad battle Cześć, by odpocząć troszkę od rozgrywki online pograłem chwile w squad battle i zobaczyłem, że po wygranym meczu dostałem 0 punktów. Dlaczego tak się stało? Nie moge wykonać zadania w "Ryzkowna gra" Mam ostanie zadanie o nazwie Ukończ ewolucje podstaw. Zrobiłem to ze 3 razy nadal mi gra nie uznaje. I pytanie jest takie czy to bład w gierce u mnie czy ja nie ta ewolucje robie , nie mam pojecia w...Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże????