AenefisSeasoned Newcomer24 days agoBug w Karierze Managera DynamicznejPo zmianie wygladu butow zawodnika w Dynamicznej Karierze Managera wracaja do pierwotnej czarnej postaci po rozegraniu meczu lub wyjsciu z gry i wczytaniu zapisu
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago1,070 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago1,070 Posts
Recent DiscussionsNie otrzymałem nagrody za mecz Rivals 2 raz :) Cześć, przedwczoraj sytuacja taka sama, z tym, że w tamtym meczu gość wyszedł w 1 połowie, a teraz mecz został rozegrany do końca, a ja strzeliłem ostatnią bramkę w 90 minucie. Żądam nagrody, którą p...Zawieszanie sie gry Historia jest taka ze po premierze gra dzialala bez problemu ale jakis czas temu mniej wiecej miesiac temu zaczely sie problemy po zagraniu kilku meczy w ktorych nie bylo lagow gra zaczela sie zacina...Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...fanatycy futbolu tydz2 witam mam problem poniewaz nie zalicza mi zadania w ktorym trzeba strzelic niskim mocnym strzalem w 5 roznych meczach zawodniczka z ligi francuskiej mimo tego ze to robie help?