Bugowanie rozgrywki przez branie pauzy
A więc sprawa wygląda w ten sposób, wbijałem punkty tygodniowe do Divison Rivals i trafiłem na ciekawego osobnika, który na pierwszy rzut oka nie wyglądał podejrzanie, pierwsza akcja, strzelam bramkę i dostrzegam to, że gracz wcale się nie rusza, pomyślałem, że nie ma go przy komputerze i zaraz wróci, nic bardziej mylnego, wziął pauzę po straconej bramce (myślałem że potrzebuje chwili czasu do powrotu do gry) cały czas przerwy minął i nagle nie przełączyło mnie na ekran rozgrywki tylko cały czas miałem ekran z powtórkami, pomyślałem, że to jakiś bug i że gracz sam wyjdzie, bo ja miałem trochę czasu i nie chciałem wychodzić tylko przeczekać, aż on wyjdzie po tym problemie, zorientowałem się, że jest coś nie tak w momencie gdy wyskoczyło mi powiadomienie w grze, że przegrywam i warto by było pomyśleć nad zmianą formacji, minęła połówka, okazało się, że mecz cały czas trwał i z wyniku 1:0 dla mnie było 1:3 dla przeciwnika, wróciłem do rozgrywki po upływie przerwy, strzeliłem na 2:3 i gracz zrobił to samo, zbugował pauzę i nie mogłem powrócić do gry. Stwierdziłem, że nie ma to sensu i odłożyłem pada, nagle zostałem rozłączony za nieaktywność. Moim zdaniem nie jest to normalne i powinniście się tym zainteresować patrząc na to ile graczy kupuje co roku w waszą grę i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Nadmienię jeszcze to, że gdy miałem zbugowaną pauzę przez gracza to jedynie co na kontrolerze mi działało to zmiana formacji, ustawienia ofensywne/defensywne oraz pressing zespołowy etc.