Forum Discussion

Promyk442's avatar
Promyk442
Rising Newcomer
2 days ago

Bugowanie rozgrywki przez branie pauzy

A więc sprawa wygląda w ten sposób, wbijałem punkty tygodniowe do Divison Rivals i trafiłem na ciekawego osobnika, który na pierwszy rzut oka nie wyglądał podejrzanie, pierwsza akcja, strzelam bramkę i dostrzegam to, że gracz wcale się nie rusza, pomyślałem, że nie ma go przy komputerze i zaraz wróci, nic bardziej mylnego, wziął pauzę po straconej bramce (myślałem że potrzebuje chwili czasu do powrotu do gry) cały czas przerwy minął i nagle nie przełączyło mnie na ekran rozgrywki tylko cały czas miałem ekran z powtórkami, pomyślałem, że to jakiś bug i że gracz sam wyjdzie, bo ja miałem trochę czasu i nie chciałem wychodzić tylko przeczekać, aż on wyjdzie po tym problemie, zorientowałem się, że jest coś nie tak w momencie gdy wyskoczyło mi powiadomienie w grze, że przegrywam i warto by było pomyśleć nad zmianą formacji, minęła połówka, okazało się, że mecz cały czas trwał i z wyniku 1:0 dla mnie było 1:3 dla przeciwnika, wróciłem do rozgrywki po upływie przerwy, strzeliłem na 2:3 i gracz zrobił to samo, zbugował pauzę i nie mogłem powrócić do gry. Stwierdziłem, że nie ma to sensu i odłożyłem pada, nagle zostałem rozłączony za nieaktywność. Moim zdaniem nie jest to normalne i powinniście się tym zainteresować patrząc na to ile graczy kupuje co roku w waszą grę i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Nadmienię jeszcze to, że gdy miałem zbugowaną pauzę przez gracza to jedynie co na kontrolerze mi działało to zmiana formacji, ustawienia ofensywne/defensywne oraz pressing zespołowy etc.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 hours ago

Hej Promyk442​ 

Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić: https://help.ea.com/pl/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

Przekażemy  także Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywki na jak najwyższym poziomie. Koniecznie zajrzyj na nasz portal Opinie Graczy, aby w przyszłości przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się na swoje konto EA, co pozwoli nam lepiej zgłębić Twoje opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje> FC Feedback. 

Dziękujemy za współpracę! 

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.598 PostsLatest Activity: 9 hours ago