UnskilledGITRising Novice3 hours agoChampions freeze issue.During my FUT Champions match, my players completely stopped responding. I couldn’t move, pass, or switch players.MVIMG_20260222_040838.jpg235 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,122 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,122 Posts
Recent DiscussionsChampions freeze issue. During my FUT Champions match, my players completely stopped responding. I couldn’t move, pass, or switch players. Anticheat FC26 STEAM Pierwszy raz udało mi się uruchomić grę, za kolejnymi próbami odpalenia po minucie wyłącza się gra z komunikatem: "EA AntiCheat wykrywa niezgodność sterownika (c\program files (x86)\msi\dragon center...Nazwa w pro clubs Od miesiąca nie mogę zmienić nazwy w pro clubs i wszystkiego co związane z edytowaniem postaci. Czy ktoś by mógł mi z tym jakoś pomóc. Po zmianie nazwy wyskakuje komunikat PRO_CLUB_AVATAR_SAVE_FAILED...Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Brak paczek za sezon levelu premium Brak paczek premium za level 27. Zwykłe przyznało,natomiast premium pominęło i przeskoczyło od razu dalej. Paczek w sklepie brak. Gra już resetowana kilkukrotnie. W załączniku przesyłam zdjęcie. Doda...