L33G33ND
2 months agoNew Rookie
CHEATERS cziterzy
Podaję link do filmu pokazyjączy w jaki sposób ludzie czitują i przez co przegrywamy mecze
oraz podaję nazwe tego użytkownika mam nadzieję że go zbanujecie
https://www.youtube.com/shorts/Z0SAqrd6mUo
Podaję link do filmu pokazyjączy w jaki sposób ludzie czitują i przez co przegrywamy mecze
oraz podaję nazwe tego użytkownika mam nadzieję że go zbanujecie
https://www.youtube.com/shorts/Z0SAqrd6mUo
Dzisiaj około godziny 11:00 miałem identyczne zdarzenie.
Zgłosiłem sprawę na czacie EA ale.. otrzymałem info, że serwery działają automatycznie i nie ma możliwości ani przywrócenia straconego meczu ani zrekompensowania go w jakikolwiek inny sposób, więc mam co najwyżej zgłosić im oszustwo i dalej cieszyć się grą..
Spokojnie, nie ma co się martwić - EA go nie zbanuje a oprócz tego nic się nie zmieni. Oni mają to kompletnie w **bleep**, EA_Kalina cos tam gada ze przekażą dalej, a wie ze maja to w **bleep** od okolo 10 lat i ludzie którzy tracą FP grają drafty są w plecy prawdziwe pieniądze bo jakiś smietnik cheaterski wyrzuca ich w 1 rundzie, a EA daje jakieś smieszne narzedzie odzyskiwania tokena, które i tak nie działa XD sciek nie firma i do tego powinien byc pozew sądowy
Hej L33G33ND
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany filmik.
Abyśmy mogli podjąć odpowiednie akcje wobec zauważonego przez Ciebie oszustwa wyślij zgłoszenie zgodnie z instrukcją poniżej:
Zgłaszanie osób oszukujących, nękających innych graczy i dokuczających im
Sory, ale dałem wam tego gracza na tacy więc Wy zróbcie resztę moim zdaniem i tak zrobiłem dużo jak na to że w grze niby jest anticheat.
Ja dzisiaj znowu miałem podobną sytuację.
Zgłaszam graczy ale co z tego! EA nic sobie z tego nie robi, a oszuści pomimo zgłoszeń nadal grają i mają się dobrze
Po bilansie gracza ewidentnie widać, że wygrywa mecze niskim nakładem sił i w dodatku, a w zasadzie przede wszystkim przez oszustwo, rujnując przy tym wysiłek gracza uczciwego!
Na moje dotychczasowe zgłoszenia nikt nawet nie zareagował, a o jakiejkolwiek rekompensacie czy przeprosinach można w ogóle zapomnieć.
Jak tak dalej pójdzie, przyjdzie pora powalczyć o zwrot pieniędzy, bo gra oferuje nieuczciwą rozgrywkę bez rozrywki.