Forum Discussion

jkkarinho123's avatar
jkkarinho123
Seasoned Novice
3 months ago

Cheaterzy w ea fc 26.

Witam, kolejny raz gdzie wydaje fifa pointsy na granie draftu i dostaje 2x disconnected draft po drafcie od cheatera po czym automatycznie zalicza mecz jako przegraną, Jest szansa zeby zająć się troche bardziej anty cheatem? Przeciez nawet zadnej rekompensaty nie dostane a nie jestem milionerem żeby wydawać pieniądze na drafty i przez wasz system zabezpieczeń po prostu je tracić. 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej jkkarinho123​ 

Rozumiem, że sytuacja może być frustrująca. Warto jednak pamiętać, że rozłączenia w trybach online często wynikają z problemów z połączeniem internetowym – mogą one dotyczyć zarówno serwera, jak i indywidualnego łącza. Dlatego dobrą praktyką jest sprawdzenie stabilności sieci (np. test połączenia, typ NAT, restart routera, wyłączenie aplikacji w tle).

Warto przejść przez podstawowe i zaawansowane kroki, aby sprawdzić, czy nastąpiła poprawa. 

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia.

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić.

1. Otwórz listę znajomych w EA app.
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego.
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić.
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika.
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu.
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie.
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza.
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu.
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy.
    10. Wybierz opcję Wyślij.
  • jkkarinho123's avatar
    jkkarinho123
    Seasoned Novice
    3 months ago

Sobie teraz robicie jaja ze mnie, tak? Przecież nie pisałbym tego postu jak bym nie wiedział jak działaja cheaty w ea fc 26 i jak wygląda cheatowanie w tej oto grze, jedno podanie od środka i rozłączanie meczu przez przeciwnika, problem zaczął się od fify 22 i przez 4 lata nie potrafiliście nic zrobić, nawet bezpośrednio z gry nie można zgłosić kogoś za cheatowanie, tylko trzeba szukać jego nicku w ea app. Każdy większy influencer który gra w gre rozgłaśnia problem dotyczacy cheatow a wy nadal nic, jakby takiego problemu nigdy w tej grze nie było. Nie da sie grać trybow gdzie nagrody są wymienne, tracisz kase zeby zagrać drafta i trafiasz jak zawsze na typa który ma nick złożony z losowy wybranych cyferek i literek po czym rozłącza mecz tak jak zawsze rozłączało przy cheaterze i zalicza przegraną.

• barzant's avatar
    barzant
    Rising Newcomer
    2 months ago

Miałem identycznie, dwa razy draft online i dwa razy mnie wyrzuca z autaomatu po rozpoczeciu meczu, dodam też ze czesto na rivals są mecze w ktorych pad normalnie dziala w menu, ale grac sie nie da, wskaznik nad zawodnikiem w takich meczach jest zamiast czewonego/niebieskiego -> pomarnaczowy, podjerzewam ze to kolejna zagrywka cheaterów, ale oczywsicie EA nic im nie zrobi. W rivals mam 4 lige i w meczach z cheaterem gość porusza sie jakby pierwszy raz grał w fife XD, ale wygyrwa bo nie moge sie ruszyc w ogole, musze wychodzic z meczow.

• Castenik's avatar
    Castenik
    Newcomer
    25 days ago

wez nie wciskaj kitu bo sam mialem podobna sytuacje 4 na 4 razy mialem wywalanie z meczu po 1 minucie i przegrane drafty gdzie w kazdej innej rozgrywce 0 problemow z internetem.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
840 Posts