dzakub_dzazurrNewcomer2 months agocompanion nie działawiadomo o co chodzi znów coś robią?IMG_2995.png2.1 MB
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 month agoHej dzakub_dzazurr Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej dzakub_dzazurr Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,177 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,177 Posts
Recent DiscussionsKARNET SEZON 5 olewanie graczy Witam, raczej nie dyskutuje na forach ani nie zgłaszam błędów ale litości. Zakupiłem karnet premium w fc 26 na sezon 5 odebrałem nagrody ile mogłem do mojego poziomu. Ostatnie dni wbiłem ten 30lvl i...Valverde złota karta, zamiast specjalnej Witam, Po otwarciu paczki 14x83, ok. 21:15, dostałem złotą kartę Valverde, zamiast specjalnej 91, Tort i prędkość Zniknęła mi ewolucja. Zanim w ogóle zdążyłem ją kliknąć w było napisane, że jest jeszcze dostępna przez 7 dni. Ktoś ma podobny problem? Ewolucja z karnetu Dostałem 2 razy nagrody z karnetu co jest błędem i nie mogę tych ewolucji które tam były dać do klubu przez co nie mogę otwierać paczek Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...