Forum Discussion

Lady88832's avatar
Lady88832
Rising Newcomer
1 month ago

Crashe, wyłączanie się gry lub zawieszenie

Witam, od paru dni męczę się ze stałymi crashami gry. Gra w losowym momencie, nie ważne czy w meczu czy nawet w menu przy wchodzeniu do UT potrafi się zawiesić lub całkowicie sama wyłączyć bez żadnego błędu choć raz się zdarzyło, i jakiś błąd wyskoczył (niżej screen). W meczach mam ustawione na stałe 60 fps, niby tyle jest lecz mikro lagi, ścinki są non stop przy przesuwaniu sie kamery nie wspominając już o przerywnikach.. wtedy albo gra zlaguje po czym jest speed lag lub po prostu zatnie się już całkiem. Po premierze gry miałem to samo lecz jakoś udało mi się to rozwiązać lecz problemy wróciły i są dużo bardziej uciążliwe niż wtedy. Dodam, że przeinstalowywałem grę z 2-3 usuwając przy tym totalnie wszystko w tym ea app, antycheata, foldery w appdata, localne no wszytsko. Nic nie pomaga. Testowałem również z włączonym vsynkiem, bez, różne ustawienia graficzne, nic to nie daje. Proszę o jakieś sensowne rozwiązanie tej sytuacji bo gra jest kompletnie nie grywalna...

Dołączam screeny z tym błędem co raz tylko się pojawił, screen z freezem gry w UT oraz dxiag. 

No RepliesBe the first to reply