Forum Discussion

Febi6's avatar
Febi6
New Novice
2 months ago

Częste rozłączanie podczas grania

Witam, 

Chciałbym zgłosić że raz na 4 mecze rozłącza mnie z serwerów co nie wynika z problemu z moim internetem ponieważ to sprawdziłem, jest to irytujące ponieważ przez to straciłem już 4k pkt w squad battles i dzieje się tak co tydzień, przez co wbijam niższą rangę niż tę na którą zasługuje, fajnie byłoby to naprawić ponieważ z tego co pamiętam jest tak od premiery, i super byłoby gdyby graczą zwracano pkt za mecze ponieważ jest to trochę niesprawiedliwe. 

Pozdrawiam 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Febi6​ 

W FC nie mamy możliwości zwrócenia punktów ani zmiany wyniku meczu, jeśli sesja po Twojej stronie nie zapisała poprawnie końcówki spotkania. Rozłączenia, które pojawiają się raz na kilka meczów, zwykle wynikają z krótkiego spadku stabilności połączenia – nawet jeśli testy internetu na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze.

Możesz zrobić jedną rzecz, która najczęściej zmniejsza częstotliwość takich rozłączeń:
    zamknij grę, uruchom ponownie komputer i zrestartuj router, żeby odświeżyć całą sesję sieciową przed kolejnymi meczami.

Jeśli po takim odświeżeniu problem dalej będzie pojawiał się tak często, daj proszę znać, czy grasz po kablu czy po Wi-Fi.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 seconds ago
1,097 Posts