Forum Discussion

Mikoninja's avatar
Mikoninja
New Novice
2 days ago

Cześć czy wam też znikły wszystkie wymienne karty i pieniądze?

Po zalogowaniu się do ultimate team straciłem wszystkie wymienne karty i pieniądze 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Hej Mikoninja​ 

Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

• Witam @ EA Kalina czy moglibyście mi przywrócić 200 tys coinsów które straciłem i odblokować mi rynek. Bardzo bym prosił z góry dziękuję.

• Jeszcze jedna sprawa @ EA Kalina nie mam tych kart które straciłem nie ma ich w magazynie duplikatów ani tych sprzedanych. Zróbcie coś z tym proszę.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Mikoninja​ Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z brakującą zawartością w grze. Proszę skontaktuj się bezpośrednio z doradcą.

Chciałabym też zaznaczyć, że poprzez forum nie będziemy mieć wglądu w informacje dotyczące np. blokady Rynku Transferowego, dlatego proszę wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.697 PostsLatest Activity: 30 minutes ago