erhard55New Scout5 days agoDźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...Show More
EA_KalinaCommunity Manager5 days agoHej erhard55 Możesz wrzucić screen z ustawień dźwięku w grze? Chodzi o suwaki w zakładce „Dźwięk” - wtedy łatwiej będzie sprawdzić, czy coś się tam nie rozjechało.
erhard55New Scout to EA_Kalina4 days agoPrzepraszam za opóźnienie . Wstawiam zrzuty wszystkich suwaków .Zrzuty Dźwięku - FC-26.zip1.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago1,208 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago1,208 Posts
Recent DiscussionsAwans do dywizji 5 Generalnie wygrałem mój mecz awansowy do ligi piątej 5-3 i na końcu meczu "wyrzuciło serwery EA", kiedy wróciłem do UT zobaczyłem że upadłem o 1 poziom. bug last match gauntlet Platform: PC Mode: Ultimate Team – Gauntlet Issue: In the last round of Gauntlet, after finishing a match (win or loss), I get a server error and get kicked out. The match is not counted and I can...Problem co chwilę z dużym pingiem w trybie klubu A co chodzi Brak nagród za Elite 1 Squad Battles Dziendobry chciałbym zgłosić że nie otrzymałem żadnych nagród za Elite 1 w Squad Battles swieża sprawa prosze o pomoc. Zmiana stron z przeciwnikiem i brak możliwości kontynuowania meczu Przy zmianie wykonawcy rzutu rożnego, zacięła się gra, mnie i mojego przeciwnika zmieniło stronami, ja grałem jego, a on moimi zawodnikami. Kiedy doszło do przerwy meczu, nie dało się już kontynuować...