YetiPLLLSeasoned Traveler3 months agoDobry updatePobrałem aktualizację i teraz mam takie coś xd. gufffniae.png428 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,102 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,102 Posts
Recent Discussionsnie zalicza zadania robiłem właśnie swapy z bundesligi, i 2 mecz z rzędu strzelam bramkę podcinką i nie zalicza mi zadania, a specjalnie sprawdzam w statystykach czy napewno jest że bramka została strzelona podcinką i j...No loss glitch w FCH Podczas meczu fch z graczem Diablos48 prowadziłem 8:2 i przeciwnik użyl na mnie no loss glitcha. Czy będzie ten błąd naprawiony? W obecnej sytuacji nie ma sensu grać w UT Seasons glitch Grając w trybie sezony na PS5, w trzech meczach pod rząd wysoko prowadziłem z przeciwnikiem (3:0, 4:1, 8:2), który się rozłączył i żaden mecz nie został zaliczony. Odechciewa się grać! Powinienem już...Vanity Item Cześć, kontaktuję się z Państwem w sprawie brakujących przedmiotów kosmetycznych w EA SPORTS FC 26. Dokładnie chodzi o nowo wydane płaszcze i kurtki. Pomimo ich odblokowania/zdobycia wczoraj (7 luteg...BUG KAMERY Mieliście tak że na mistrzostwach fut wam zmieniło kamerę na ławkę rezerwowych a przeciwnik sobie spokojnie grał? XD