alewaldo74New Scout1 day agoDostaje bana bezprawnieZa zgłoszenie błędów gry dostałem od wielebnych bana właśnie takie zgłoszenie jak teraz więc poczytajcie zanim mi go znów dadzą pozdrawiam
Recent Discussions"Cuda skrzydłowych" Zadanie z Okresu przygotowawczego: Trossard. Zadanie polega na strzeleniu 5 goli zawodnikiem o preferowanej pozycji LP na poziomie minimum Nowicjusz w Squad Battles. Gram na ps5. Używam różnych LP z preferowaną pozycją tj: Rashford, Ngumoha,...Dostaje bana bezprawnie Za zgłoszenie błędów gry dostałem od wielebnych bana właśnie takie zgłoszenie jak teraz więc poczytajcie zanim mi go znów dadzą pozdrawiam Rivals and champs Every time i try to Play rivals or champions i see informatoion someone lose connections but i dont get anything and i can Play live events only not rivals and champs Sezony i punkty za wygraną Cześć, już któryś raz mam ten sam problem wygrałem kilka meczy i nawet jeden punkt z tego nie pojawili mi się w tabeli sezonu. Gram w trybie sezony FC 26 Błąd zadania „Ryzykowna gra” – brak ewolucji podstaw i zablokowany rynek Dzien dobry. Mam problem z dostepem do rynku transferowego. Ukonczylem mecze i bramki w grupie zadan startowych Ryzykowna gra, jednak nie moge zaliczyc kroku: Ukoncz ewolucje podstaw. W moim menu Ewo...