Forum Discussion

Pawelo1o's avatar
Pawelo1o
New Novice
2 months ago

Draft błąd

Rozpocząłem 3 rundę draftu, przydzieliło mi przeciwnika z dziwnym składem jakby bo wybierał. Rozłączyło w pierwszej sekundzie przeciwnik. Wchodzę w draft a tam że mam do odebrania nagrodę.. a nie kolejny mecz do grania. 

4 Replies

• please vote here to increase priority for this problem https://forums.ea.com/idea/fc-26-bug-reports-en/fut-draft-bugcheat/12606393

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Adventurer
    2 months ago

Nie graj w Drafta na PC, tam są sami cheaterzy. Szkoda czasu, nerwów i kasy. Bo EA ma nas w du p ie i powie, że to twoja wina i wina twojego internetu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia. 

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

• EA_Kalina​ od 25.09 to narzędzie przestało zwracać, żetony za rozegranie meczów z hackerami, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 9 hours ago