_Bartekk_767_Seasoned Newcomer8 months agodraft cheater kupiłem drafta za 300 ea fc points i trafiłem na cheatera i zaliczyło mi przegraną odrazu czy mogę otrzymać ich zwrot
erhard55New Adventurer8 months agoMam to samo , tylko straciłem punkty i gwarantuję że nikt mi ich nie odda .
erhard55New Adventurer to erhard558 months agoWszedłem pod tamten link i oddali mi żeton draft . Teraz jest OK !
Recent DiscussionsUsunęli mi konto Usunęli mi konto nie mogę wejść do gry od wczoraj gdy mi prąd wywaliło to mi gra nie chce się włączyć raczej włącza się ale mój zapis nie działa nie mogę na niego wejść jest 1 i jak go naciskam to wyskakuje że wejście jest nie możliwe co ...Wyrzucenie w trakcie meczu Chciałem zagrać mecz w rivals była już końcówka meczu i wyrzuciło mnie z powodu braku połączenia internetu. Z moim internem było wszystko dobrze nawet na stronie ea miałem 96/100. Więc czy można coś ...Skrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Nie działająca ewolucja Od wczoraj nie mogę użyć ewolucji na żadnym zawodniku. Mimo tego że mam ją w zakładce "Nagrody" i mogę użyć jej jeszcze 6 razy. Od wczoraj nic się nie zmienia. Mimo restartowania konsoli, routera, po...