You_are-goooooodSeasoned Newcomer2 months agoDwie ewolucje jednocześnieWitam, mam problem z ewolucjami - nie mogę aktywować drugiej ewolucji jednocześnie ( gdy aktywuję te drugą to ta pierwsza przestaje być aktywna. Co zrobić w takiej sytuacji??
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,103 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,103 Posts
Recent DiscussionsBUG KAMERY Mieliście tak że na mistrzostwach fut wam zmieniło kamerę na ławkę rezerwowych a przeciwnik sobie spokojnie grał? XD Cheating or Bug I started the match with a 1–0 record in UT Champions, and suddenly I couldn’t control my players. It looked like each of them was being controlled by someone else, and because of that my opponent sc...Akademia przyszłych Gwiazd Ma problem z akademią przyszłych gwiazd, nie dostałem możliwości stworzenia 1 ewolucji przez co nie mogę jej zrobić i odblokować drugiej niewiem czy to jakiś błąd czy są jakieś inne powody 😬🤔 Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd, nie otrzymałem drugich złotych playstylow dla zawodnika , co mam zrobić? Vanity Item Hello, I am contacting you regarding a missing vanity items in EA SPORTS FC 26. Specifically, the issue concerns the newly released Coats and Jackets. Despite unlocking/obtaining them yesterday (Feb...