Forum Discussion

PawmakTano's avatar
PawmakTano
New Novice
23 hours ago

EA SPORTS MA **bleep**

ja wiedziałem że wy macie na nas **bleep** od zawsze i  że lubicie rucha c nas na kase serio ale to jest przesada do chuiia grałem każda waszą edycje ale teraz to wy naprawde wsadzacie mi **bleep** w dupe.

Wpłaciłem to tej gry juz z 1500 zł bo słyszałem że wy lubicie kase i tylko na to patrzycie robic openingi pickow waszych 4z12 87+ i 4 razy najwyższy overall 88 paczkui za 450k topka serio chuaj a nie totsa zobacze 

druga sprawa po **bleep** moim bramkarza playstyle powieszenioa sie na linie jak **bleep** sie nie wiesza ale nma bramce stoi jak kukła wisząca 

trzecia sprawa wy umiecie w matematyke tam ? jakim **bleep** cweII z 83 tempa wyprzedza mojego mbappe złotego do ciula 

bramkarz moj i jego playstyle trzy po wielu playstyle topka jak na zdj 

polecam te wasze pinezki na moich zawodnikach ktore po podaniu do przeciwnika wsadzają sobie to pinezke w **bleep** tak ja wy nasze prośby o naprawienie gameplay ale **bleep** ważne że przygotowaliscie nowy styl openingu i otwarty swiat w ea27 za chuia nie kupie tej gry a jak dostane od dziewczyny na swieta albo uro to jej z łokcia wale tak jak kazdy przeciwnik z playstylem wojownika 

PS JAK MYSLICIE ZE DOSTANE BANA OD WAS NIE BEDE PŁAKAŁ TO MACIE RACJE KIURWA BEDE PŁAKAŁ ZE SZCZĘSCIA