Kamo54rtrNew Novice6 months agoeliminacje wczesnego dostępu zaczalem turniej przed 19 wygralem final po 19 nie zaliczylo mi zwyciestwa w zadaniach i nie moge zaczac nastepnego meczu
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,205 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,205 Posts
Recent DiscussionsZmiana stron z przeciwnikiem i brak możliwości kontynuowania meczu Przy zmianie wykonawcy rzutu rożnego, zacięła się gra, mnie i mojego przeciwnika zmieniło stronami, ja grałem jego, a on moimi zawodnikami. Kiedy doszło do przerwy meczu, nie dało się już kontynuować...Nie moge wejsc do Ultimate Team DZien dobry przy probie wejscia do UT od kilku godzin wyswietla mi sie ten blad (w zalaczniku). O co chodzi i jak to naprawić? Bardzo chce zagrac w moja ulubiona gre a nie moge tego zrobic. Gram na ...Problemy z połączeniem podczas meczów wydarzenia RTTF Dzis, jak i wcześniej wyrzucało mnie z turnieju RTTF League, oczywiście pisalo że niby ja utraciłem połączanie ale internet był, to nie pierwsza taka sytuacja kiedy coś takiego się dzieje. A dzięki t...Desynchronizacja kolejności inputów w meczach online (serwery) Platforma: Xbox Series X Region: Europa (Polska) Tryb gry: FUT / Rivals / Champions Połączenie: kabel Ethernet, światłowód 1 Gbit FTTH, dedykowany router gamingowy z QoS Serwer gameplay: GCP Wars...Tor przeszkód 14 Ludzie … po każdym ukończonym meczu w tym trybie nie zaliczą mi meczu i wyrzuca z UT … inne tryby jak Rivals jest ok. Miliardowa firma a ma wywalone na graczy …. Zmieniałem połączone z WiFi na kabel ...