Wiktor17SGLRising Newcomer1 day agoEwolucja TOTYEwolucja Budowniczy SPD Konate TOTY nie zapisuje postepu zadania 2 asysty mimo ze po meczu jest zaliczone
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,083 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,083 Posts
Recent DiscussionsZaliczyło porażkę po wygranym meczu. Po wygranym meczu 5-2 w mistrzostwach zaliczyło mi porażkę. 1.02.26r godzina ok 20:00. To już nie pierwsza taka sytuacja. Płacisz za grę , za karnety, paczki żeby coś trafić też są płatne a taki bł...doue Zrobiłem wyzwanie budowania składu: Puchar Życia: Francja 98, otworzyłem paczkę do ostatniego zadania, tj. paczka wyjściowej XI, trafiłem w niej Desire Doue, ale w złotej wersji. Przypomnę, że doue ...Desire Doue Dodaje zdjecie Desire Doue Właśnie trafiłem zwykłą złotą kartę Desire Doue, a w paczkach powinien być w wersji future stars, gdzie mogę się zgłosić z tym błędem. Problem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...