Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

Wiktor17SGL's avatar
Wiktor17SGL
Rising Newcomer
1 day ago

Ewolucja TOTY

Ewolucja Budowniczy SPD Konate TOTY nie zapisuje postepu zadania 2 asysty mimo ze po meczu jest zaliczone

ewolucje
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.
Latest Activity: 2 hours ago
1,083 Posts

Recent Discussions

• NeuriBB's avatar

Zaliczyło porażkę po wygranym meczu.

Po wygranym meczu 5-2 w mistrzostwach zaliczyło mi porażkę. 1.02.26r godzina ok 20:00. To już nie pierwsza taka sytuacja. Płacisz za grę , za karnety, paczki żeby coś trafić też są płatne a taki bł...
    NeuriBB
    2 hours ago
  • klosu4's avatar

doue

Zrobiłem wyzwanie budowania składu: Puchar Życia: Francja 98, otworzyłem paczkę do ostatniego zadania, tj. paczka wyjściowej XI, trafiłem w niej Desire Doue, ale w złotej wersji. Przypomnę, że doue ...
    klosu4
    3 hours ago
  • krolalbani1989's avatar

Desire Doue

Dodaje zdjecie
    krolalbani1989
    12 hours ago
  • krolalbani1989's avatar

Desire Doue

Właśnie trafiłem zwykłą złotą kartę Desire Doue, a w paczkach powinien być w wersji future stars, gdzie mogę się zgłosić z tym błędem.
    krolalbani1989
    12 hours ago
  • Mkn1510's avatar

Problem z rynkiem

Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...
    Mkn1510
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.