kopcia18Seasoned Newcomer25 days agoFc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Show More
EA_KalinaCommunity Manager12 days agoDziękujemy za Wasze zgłoszenia kopcia18 51052545 mimfr45 Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 18 minutes ago1,045 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 18 minutes ago1,045 Posts
Recent DiscussionsZłota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...cheater Grałem dziś mecz w fut champions i trafiłem na cheatera. NIe mogłem ruszać zawodnikami i przegraem mecz przez to. Nick tego oszusta to [CM Edit]. Zawartość paczki 85x3 Dnia 18.01.2026 godzina 21:41 otworzyłem paczkę 85x3. Z paczki poleciała mi złota karta Claudii Piny mimo, że posiada ona kartę TOTY. Czy ktoś z was miał podobny problem? Jak to ogarnąć żeby dostać p...Zwykła karta zamiast TOTY 19 stycznia o godzinie 10:00 w paczce 83+x10 trafiłem zwykłą Pajor która ma kartę toty. Co robić? Czy zostanie mi przyznana toty?